Hur betalar jag årets avgift?

Betala dina avgifter i MinGolf

Betala avgifter via Min Golf

Det är enkelt att betala dina avigfter från golfklubben via Min Golf. Läs hur du gör i steg-för-steg-guiden nedan, eller titta på denna korta instruktionsvideo på YouTube.

1. Logga ingolf.se med ditt golf-ID och lösenord.

2. Klicka på ”Obetalda avgifter” högst upp på startsidan. (Denna knapp syns endast när du har avgifter att betala.)

3. Bocka i rutan till höger om beloppet för avgiften du ska betala och klicka på ”Välj betalsätt”. OBS! Önskar du skapa ett nytt autogiro hos oss klickar du på "Ansök om autogiro" istället för "Välj betalsätt". Du som hade autogiro 2023 behöver inte göra något, det fortsätter som vanligt med första dragning 240228.

OBS! Tänk på att du måste göra två olika betalningar, en till Vetlanda Golfklubb på medlemsavgiften, ev. bagskåp, ev. hyra av spelrätt samt en betalning till Vetlanda Golf AB på spelavgiften.

4. Kontrollera att köpinformationen och dina uppgifter stämmer och klicka på ”Nästa”.

5. Läs igenom köpevillkoren, bocka för ”Jag accepterar köpevillkoren” och klicka på ”Nästa”.

6. Betalning sker via Swedbank Pay. Har du redan ett konto kan du fylla i uppgifterna och logga in. Du kan också välja ”Betala utan inloggning”.

7. Välj betalsätt och följ instruktionerna:

  • Swish – Betala via Swish och mobilt Bank-ID i mobilen.
  • Kort – Betala med kontokort eller kreditkort.
  • Faktura – Skickas från Swedbank Pay samma dag (senast dagen efter) till e-postadressen du angivit i Min Golf. Fakturan ska betalas inom 30 dagar.
  • Delbetalning – Välj att delbetala dina avgifter via Swedbank Pay. Klicka på alternativet för att läsa betalningsvillkoren.

  • Vetlanda Golfklubb rekommenderar dig att antingen betalar du direkt med Swish/Kort eller så använder du dig av vårt autogiro vilket är billigare lösningar än ovan, Faktura och Delbetalning. Önskar du autogiro återgå till punkt 3 ovan.

 

8. När betalningen är verifierad ser du ditt kvitto/bekräftelse. Klicka på ”Slutför” och betalningen är klar!

Tips – kvitton och friskvårdsbidrag

  • Under Mina Inställningar – Genomförda betalningar i Min Golf hittar du alla dina tidigare genomförda betalningar. Genom att klicka på en betalning visas kvittot, som går att skriva ut som en PDF.  • Under Mina Inställningar – Sekretess och nix, kan du bocka för att ditt personnummer ska visas på dina kvitton. Det underlättar om du vill ansöka om friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare.

  • Under Mitt konto och kontaktuppgifter, kan du bocka i för att godkänna att familjemedlemmar betalar dina avgifter.

Familjerabatt

Vi har en maxavgift (medlemsavgifter + spelavgifter) för familjer (föräldrar + barn som är juniorer) som är 16700:-. Tyvärr kan inte vårt system ta hänsyn till detta så vi ber er som kommer upp i denna avgift att höra av sig till oss.

 

Behöver du hjälp?

Om du inte lyckas eller får problem med något kan du höra av dig till Åke på kansliet, info@vetlandagk.com eller 0383-189 46 så ska han försöka hjälpa dig.