Boka tid

Boka tid

Bokningsregler 2024


Banan är öppen för spel och bokning följande tider:
Samtliga dagar kan du boka tid, 06.00-19.50.

Du kan boka tider 30 dagar i förväg och du kan ha 3 tider bokade samtidigt varav 2 på helg (lottade tävlingar av Vetlanda GK räknas ej in). Tex. du har bokat måndag, torsdag och söndag, när du har spelat på måndagen kan du boka en tid till. Max 1 bokning per dag.


Har du redan har 3 tider bokade så kan du (från kl.12.00 och framåt den dagen) boka en 4:e tid om det finns en ledig tid till dagen efter.


Du kan även boka din 4:e tid samma dag om det finns lediga tider.


Det är inte tillåtet att använda sig av vänners eller familjs Golf-ID att boka upp tider för att senare boka om i sitt egna Golf-ID, detta kommer vi kontrollera hela säsongen.


Ankomstregistrering & avbokning
Ankomstregistrering är obligatoriskt för samtliga. Detta görs enkelt i Min Golf, i apparna ”Min Golf”, ”OnTag”, "Live Caddie" eller i vår nya terminal i klubbhuset. Det räcker att en spelare i den bokade starttiden är på plats 30 minuter innan och ankomstregistrerar sig för att bekräfta att starttiden kommer nyttjas. Om ingen spelare i bollen har ankomstregistrerat sig senast 30 minuter innan starttid, har klubben rätt att boka in andra spelare på tiden.


ALLA måste ankomstregistrera sig senast 5 minuter innan starttid samt de som inte sköter detta med ankomstregistrering kommer att riskera såväl böter som avstängning från allt golfspel under en viss tid.


Om du vill avboka din tid måste du göra detta 2 timmar innan och detta använder vi för att någon annan ska få möjligheten att boka och hinna förbereda sig. Vid väldigt goda skäl går det att avboka senare och då ringer du till 0383-189 46, alternativ om inte vi har öppet så skickar du ett mail till info@vetlandagk.com.


Det är den som inte ankomstanmält sig som riskerar böter.


3- och 4 bollar
Obs! Vi kommer likadant som förra året ta oss rätten att pussla ihop till 3- och 4 bollar. Detta innebär att din tid kan komma att ändras 10 minuter tidigare eller senare om du spelar själv eller i en 2-boll. Det är upp till dig att kontrollera om din tid har blivit ändrad.


1-bollar
Många bokar in sig i 1-bollar och dessa har vi som klubb rätt att boka in i andra bollar när som helst. Det är upp till dig att kontrollera om din tid har blivit ändrad.


Här bokar du tid:
Internet: www.mingolf.se.
App: Min Golf Bokning
Terminalen: Utanför kansliet.
På plats: I shopen.
Telefon: 0383-189 46.