Simulatorgolf

Simulatorgolf

Spela simulatorgolf av högsta klass i mysig miljö.

Vi har två simulatorer i vår studio på Vetlanda Golfklubb. Upplev att spela på över 300 golfbanor från hela världen, allt från klassiska St. Andrews, Valderama till Barsebäck i Sverige.

Från  8 april -  30 oktober så är det endast en simulator som går att boka då vi på den andra platsen kommer ha detta som tränarnas arbetsplats för lektioner och klubbutprovningar.

Du kommer bli förbluffad över den precisa kontroll och realistiska spelupplevelse Trackman ger dig!

Du behöver endast ha med dig dina rengjorda klubbor och rengjorda inneskor. Vi står för bollar och peggar.

I lokalen finns även en kaffeautomat och enklare fika, allt betalas med Swish. 

 

Så här funkar det:

 

1. Ladda ner appen Sweetspot.

Har du ett konto sen tidigare kan du använda detta eller så skapa du ditt egna konto.

 

2. Välj dag och tid för spel

Boka och betala din tid i appen. Du kan boka tid 14 dagar framåt. Tänk på att ev. rabatter inte dras förrän du kommer till betalningsläget.

3. Bekräftelse på din bokning

I både appen och i din mail får du en bekräftelse på din bokning och en kod för att komma in i lokalen. Glöm inte att slå # efter sifferkoden.

 

4. Ladda ner "TrackMan Golf" app

För att göra det så smidigt som möjligt innan du kommer första gången så rekommenderar vi att du laddar ner appen "TrackMan Golf". Ovan ser du hur appen ser ut. Med denna app kan du bland annat logga in snabbt med din profil via QR-scanning. Ditt "simulator-hcp" ändras automatiskt efter rundan och i din app får du fram statistik efter spelade rundor, bland annat snittlängd med drivern och greenträffar. Trackman arrangerar olika tävlingar som du själv kan delta och administrera via deras hemsida. Du hittar appen där appar finns.

 

 

5. Larma av och låsa upp

10 minuter innan din bokade tid har du möjlighet att låsa upp Studion genom att slå koden som du har fått när du bokade tiden. Missa inte att slå # efter siffrorna på knappsatsen som sitter till höger om dörren, detta gör att ev. larm avaktiveras, dörren låses upp och din Simultator startar. 

 

6. Kom igång att spela

Nu är det dags att börja spela, för dig som laddat ner Trackman Appen så börjar du med att trycka på den ikonen inne i appen och välja "Quick login". Nu kan du välja om du vill stå på rangen, spela bana eller köra en utmaning eller spela en tävling. Mer info om dessa alternativ hittar du om du söker på nätet.

 

Ordinarie pris (Icke medlemmar Vetlanda Golfklubb) per timma och per matta

Vardagar 300:-

Vardagar 07.00-16.00

Kvällar & helger 350:-

Vardagar 16.00-23.00 och helger 07.00-23.00

 

Priser (Medlemmar Vetlanda Golfklubb) per timma och per matta

Ungdom 0-18 år 100:-

Gäller alla dagar 07.00-23.00.

Ungdom 19-25 år 150:-

Gäller alla dagar 07.00-23.00.

Pensionärer 65+ 150:-

Gäller alla vardagar (ej röda dagar) 07.00-16.00 & 21.00-22.00.

Vuxna 26-64 år 150:-

Gäller alla dagar kl. 07.00-08.00 & 21.00-23.00.

Vuxna 26-64 år 200:-

Gäller vardagar kl. 08.00-16.00.

Vuxna 26+ år 250:-

Gäller kvällar kl. 16.00-21.00 och helger 08.00-21.00.

 

Guldmedlem 1500:- (Gäller både medlemmar och icke medlemmar)

Bli Guldmedlem och få 25% rabatt på alla bokningar tom 240331.

 

Information & regler

All bokning och betalning (förutom tävlingar) görs i Sweetspot app.

När du bokat en tid får du en kod som fungerar 10 minuter innan och under din speltid. Är det ett annat sällskap bokat efter dig ska du ha loggat ut och avslutat i god tid innan din bokning är slut. Är det ingen tid bokad efter dig släcks lampan över din matta och du måste lämna lokalen efter 10 minuter då larmet aktiveras. Om du orsakar att larmet utlöses blir du betalningsansvarig för väktarutryckningen, kostnad cirka 5000:-.

Du kan boka 14 dagar framåt i tiden.

All bokning sker av den kategori som har billigast pris, komplettering sker av de som skulle ha bokat en dyrare tid än den som bokade. Betalning sker på plats i studion enligt schema nedan. Obs, dessa priser är per timma. Stickprov görs löpande.


Normal tid för att spela 18 hål är 3 timmar för 3 personer inkl. kort uppvärmning. Vissa snabba spelare hinner spela 18 hål när de är 4 personer och vissa (ofta de som slår fler slag) kanske bara kan vara 2 personer för att hinna spelar 18 hål på 3 timmar. Det gäller likadant som på banan att vara förberedd när det är din tur osv...

Använd Wilsonbollarna som finns i lokalen, detta är Wilsons motsvarighet till ProV1. Du får ej använda markerade eller slitna bollar då detta kan ska duken.

Använd gärna peggarna som finns i lokalen, vill du använda egna peggar är det plast som gäller. Träpeggar skräpar ner och kan förstöra duken.

Endast inneskor gäller i lokalen, ytterskor ställs vid entrén.

Bokning görs på hela klocktimmar, du kan inte neka efterkommande spelare med motiveringen att du inte hunnit gå mer än tex 17 hål. Är du inloggad i appen kan du fortsätta din runda nästa gång du spelar.

Vid bokning av en tid får sällskapet bestå max av 4 spelare. (Vid event eller fler kontakta oss för information.)

Vi hänvisar all kaffe och godis köp till Restaurang Greenroom från april till september.

Toalett finns i samma hus men ingång från utsidan. Öppet samma tider som det finns bokningar.

När du är färdig plockar du ihop peggar och bollar och lägger i den vita lådan, logga ur alla spelare ur programmet och gå tillbaka till startsidan så nästa gäster kan välja om de ska spela bana eller träna osv.

Studion är kameraövervakad 24h / dygn. Eventuell åverkan, skadegörelse, stöld m.m. medför att du som bokat tiden blir ersättningsskyldig.

Journummer 0383-189 46. Välj alternativ 1.