Ny tränare

13 dec.

Ny tränare

Välkommen hem Johan!

Vi är väldigt glada att presentera en ny tränare, som de flesta nog känner igen.

Johan Bjerhag började som junior i klubben och blev senare professionell spelare, efter sin spelarkarriär jobbade han 5 år som tränare i Vetlanda och därefter 3 år i Ronneby och senast 5 år i Nässjö.

Han kommer att bli tränaransvarig och framför allt har han fått uppgiften att höja att bibehålla intresset för de juniorer som söker sig till oss. Men ni kommer alla ha möjligheten att träna för Johan och ni kommer även träffa på honom i shopen eller när ni ska köpa nya klubbor.

Johan, varmt välkommen tillbaka till Vetlanda!

 

Johans egna ord

Hej alla!

 Det är med stor del glädje som jag vänder hemåt igen. Efter åtta år (tre i Ronneby och fem i Nässjö) fick jag nu en förfrågan om att komma tillbaka.

Det är alltid vemodigt för mig att lämna en klubb eftersom jag i mitt arbetssätt jobbar mycket med att skapa relationer. Därför känns det tufft att lämna en ungdomsverksamhet i Nässjö som precis var på väg att blomstra.

Nu är mitt uppdrag från styrelsen i Vetlanda att göra nåt som liknar det som jag gjort i både Ronneby och Nässjö gällande ungdomsverksamheten och det är givetvis en av huvudanledningarna att jag kommer hem igen. En annan är givetvis också att kunna vara mer med mina tre barn och min fru.

Jag börjar efter nyår och vi ska se över den träningsverksamhet som varit och se hur vi ska strukturera den kommande. Detta gäller allt från lektioner, gruppträningar, nybörjarkurser och ungdomsverksamheten.

Ni kommer se mig träna och spela eftersom jag fortfarande vårdar mitt spel. Golf är det roligaste som finns ju. Det är en spännande tid för mig som väntar och ser så mycket fram emot att få chansen att hjälpa klubben i mitt hjärta!

Vi ses på klubben efter nyår! / Johan.