Grönt Kort

Grönt Kort 2023

BÖRJA SPELA GOLF MED OSS I VETLANDA

BÖRJA SPELA GOLF MED OSS I VETLANDA
Grönt Kort kräver alla riktiga golfbanor att varje spelare har. På Vetlanda Golfklubb är det vi tränare som ansvarar för all utbildning. Är du född 2010 eller senare rekommenderar vi Grönt Kort-kurs för juniorer.

Vårt mål med denna Grönt kort-kurs är att på ett enkelt och professionellt sätt få dig att bli så bra som möjligt och framförallt vill vi få dig att tycka golf är världens roligaste spel.

Kursen innehåller mest praktik och en teoridel med John, Richard eller Stefan som tränare. Det krävs mycket egenträning för att du ska komma igång ordentligt med golfen.


KURSINNEHÅLL
Kursen består av 3-4 tillfällen och innehåller teori och praktik. Vi går igenom golfens grundslag dvs putt, chip, pitch, bunker och långa slag. På teorin får du information om saker som är bra att veta när du spelar på banan, bokar starttider m.m. Vår förhoppning är att du tränar på egen hand redan innan ni börjar kursen, att ni efter första lektionen tar hjälp av en fadder och spelar på banan för att så snabbt som möjligt klarar det spelprov som ska genomföras på banan.

Allt teorimaterial ligger ute på nätet dit du får en egen inloggning där du kan läsa på allt i lugn och ro hemma. Inloggningen skickas ut till dig när du betalat din kursavgift.

 

SPELA STORA BANAN
Du kommer att få gå ut och spela på banan direkt efter första praktiska passet. De första gångerna du spelar på banan gör du detta med en så kallad fadder. En fadder är någon du känner eller så ordnar Vetlanda Golfklubb en åt dig. Fadderns uppgift är att förklara för dig hur det går till på banan. När du spelat tillsammans med en fadder och du känner dig trygg får du gå ut på egen hand och spela.

SPELA PAY & PLAY
Pay & Play-banan får du spela på så mycket du vill när du betalat din avgift. Här rekommenderar vi att du tränar mycket, det kommer du att ha nytta av i hela din golfkarriär. Vi har nog Sveriges finaste och bästa korthålsbana, utnyttja det!

 

PRIS
Det kostar det 3.400:- att gå kursen. Då ingår även medlemsavgiften i Vetlanda Golfklubb. Det innebär att du får spela hur mycket golf du vill under 2023 på både den stora 18-hålsbanan och Pay & Play-banan. Det enda du behöver utöver detta är en spelrätt. För dig som är född 2002-2009 kostar det 1.800:- och du behöver inte köpa någon spelrätt då du fortfarande räknas som junior. Avgiften betalas i golfshopen innan kursstart. Du kan utnyttja ditt Friskvårdsbidrag till denna kurs. Läs mer!

SPELRÄTTER
Alla seniorer måste ha en spelrätt för att få spela på banan. Vill du köpa en spelrätt kostar de cirka 2.500:- i en engångskostnad. På www.vetlandagk.com kan du se vilka spelrätter som är till salu. Vill du hyra så kostar de 500:- per år. Du måste äga/hyra en spelrätt säsongen 2023. Har du frågor angående medlemsavgifter och spelrätter så kontakta vår klubbchef Åke Heindorff, 0383-189 46 eller info@vetlandagk.com.


UTRUSTNING
Det enda du behöver under kursens gång är ett par bekväma skor och kläder för väder. Du får låna klubbor av oss under kursen.

Golfbutiken i Vetlanda är en av de större on course butikerna i Småland och vi har allt som du behöver för en lyckad golfrunda. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser.

Vi har startpaket som innehåller bag och alla de klubbor som du behöver. Vagn ingår ej. Pris för detta från 4300:-. Vill du köpa andra klubbor eller utrustning får du vid ett (1) köp 10% rabatt, detta går dock ej kombinera tillsammans med vårt bonuskort.

Vi ger dig även rabatt på rangebollar (träningsbollar), du kan köpa ett bollkort laddat med bollar (Värde 1500:-) för endast 700:-.

Grupp 4  Juni 6 platser kvar
Lördag 10/6 09:00-12:00
Söndag 11/6 09.00-12.00
Lördag 17/6 09.00-12.00

Anmälan görs på:

shopen@vetlandagk.com

Informationen vi behöver är följande:

För-Efternamn:

Golf-Id/Person-nr:

Tel:

E-Post:

Adress:

Post-nr:

Postort:

Övrigt:

Målsman (gäller för dig som är under 22 år)

För-Efternamn:

Golf-Id/Person-nr:

Tel:

E-Post:

 

Eller kom in till oss i shopen och anmäl dig.