Blått Kort

Blått Kort 2024

Anmäl dig här

6-9 år (FÖDDA 15-18)
Golf är en sport som du tar dig framåt i på dina egna villkor. Blått Kort är en bra start och som förbereder dig för att på sikt klara Gröna Kortet (golfens körkort) som gör att man får spela själv på vår långa bana. Vår förhoppning är att du hinner träna någon extra gång per vecka. Vi kommer förutom att träna på våra träningsområden, spela på vår Korthålsbana.

 

VILKA FÅR VARA MED?
Alla som är mellan 6-9 år kan anmäla sig till Blått Kort. Det krävs inga förkunskaper, alltså du behöver inte ha spelat golf innan.

Träningstider
Kursen består av ca 14 träningstillfällen. Träningsdag är torsdagar 17.00-18.00.

Tränare är Richard Johnsson och Ture Gustafsson

Spela mycket på vår korthålsbana, där tränar du en stor andel av de slag som slås på vår långa bana. En del av träningen som vi har förläggs på vår korthålsbana. Efter några träningar kan det vara dags att prova vår långa bana tillsammans med någon vuxen som har Grönt Kort och är medlem i någon golfklubb.

Målsättning:
Målet är att du ska tycka golf är kul, kanske till och med att du tycker det är världens roligaste grej. Lek och skoj kommer vara centrala element för att skapa en lustfylld känsla 

Utrustning:
Har du inga klubbor får du låna av oss när vi har träning. Har du tänkt att köpa klubbor så rådfråga gärna med oss i butiken innan ni köper. Vi vet vad som passar, köp inte grisen i säcken! Vi säljer nya klubbor i butiken men vill ni köpa begagnade av någon så hjälper vi gärna er ändå!!

Erbjudande på rangebollar:
Alla juniorer som är med i Blått Kort, får möjligheten att ladda sitt bollkort enligt följande: Betala 500:- och få bollar för ett värde av 1000:-. Gäller vid 1 tillfälle.

Pris:
Träningsavgiften är 700 kr och då ingår även medlemsskap och en klubbtröja

Träningstid: Torsdagar 17.00

Träningsperider: v19-v24 samt v32-v38

Anmäl dig här